Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

mardi 16 avril 2013

[FOR SALE] Winnie the Pooh toy storage

Last weekend, kami mencari toy storage utk letak mainan2 Hakim.
And we had to buy 3 racks as it is a lot cheaper. Kalau beli 1 harga rm220..and we wanted to have 2.
Tokey kedai tu cakap..beli 3 baru dapat murah. Huhuhu

So saya nak jual winnie the pooh toy storage dengan harga rm150.
Kalau boleh saya tanak pos (takut rosak ke ape..lagipon kalau pos, kosnye dekat rm30 jugak)..prefer datang pick up sendiri
saya tinggal di kajang..berkerja di cyberjaya.
Or if u guys kat area KL Sngor..bleh jumpe kat mane2.

ni gambar dari google 
Winnie the pooh toy storage
RM150
Brand new (masih dalam kotak)
Size : 63(L)*30(W)*66(H)
Come with 9 tray
email: lumiere.damour[a]gmail.com

4 commentaires:

~YUN~ a dit…

Mcm berkenan,tapi nk tnggu pindah rumah kot,sbb nek mama afif da bising rumah ni penuh dah dengan brg afif.huhu.

Amalina a dit…

hihihi..takpe yun..bile yun nak beli, just email me..nanti saya bgtau kat mane saye beli murah ni =)

me a dit…

still available lg ke? berminat ni

me a dit…

available lg ke? berminat