Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

lundi 26 juillet 2010

Baju Songket Hijau Pucuk Pisang utk disewa

saya dah collect baju songket saya!yeay!
tak tau dah nak describe macam mane dahh
rase sgt sgt sgt happy as well sgt sgt sgt lega
sbb baju saye sume dah siap
well almost, sbb baju akad nikah still dgn zaza
baju utk bertandang plak saya sewa je
so boleh dikatakan dah 90% done utk baju..
alhamdulillah.

i was surprised as well on the kualiti jahitan baju tu
takde comot ke ape
nampak kemas, potongan baju kebayanye pon ok
my fiance hasnt try it yet because he was in penang the whole weekend
but i think, we will be gorgeous mase hari persandingan nanti ::wink::wink::

btw, i decide utk sewakan baju ini buat sape2 yg berminat
utk majlis perkahwinan or utk photo shoot ke
dr korang sewa kat butik and habis ratusan ringgit for just a couple of hours pakai
baik korang sewa ngan saya..hihihihi
rental price is seriously sgt murah =)
sesape berminat, kindly email me at lumiere.damour@gmail.com for further details.

so here are the baju kebaya and baju melayu songket.

Pour Lui: size M (Europe: 38-42), baju melayu songket bunga penuh pakistan berkot berserta inner, sampin, tanjak dan bengkung. Full lining.






Pour Elle: size M (Europe: 38-42), baju kebaya labuh songket bunga penuh pakistan. Full lining.





Vitamin sangat berkesan dalam mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah. Berminat nak tau bagaimana?

 Saya wakil pengedar sah Shaklee anda. ID 910361. Dapatkan konsultasi percuma dengan menghubungi saya:
§  Call/SMS/WhatsApp 019-6656041
§  email: info.vitamin4you@gmail.com
§  lawati: www.multivitamin4you.com

Like fanpage saya : www.facebook.com/multivitamin4you

9 commentaires:

.:Mrs. Engineer:. a dit…

wow, songket penuh...cantik...sy dlu kawin pn pki songket penuh...tp kaler maroon... :)

Amalina a dit…

thanks yanie..songket bunga penuh mmg chantekk =)

sy ingat nak pkai songket maroon jugak utk hari bertandang, tp terpakse cancel

PurPLe LaDy AiFA a dit…

cantik nye songket.. teringin nak pakai.. ingat nka pakai time majlis bertandang, tp my MIL dah choose baju utk sy pakai lak...

kay kamal a dit…

M tu size mane ye..as in in numbers like size 8 US or size 4 UK..more objective that way..hehe

Amalina a dit…

aifa: i mmg suke songket, n bercite2 nak pakai songket mase wedding =)

kay: err M tu size M m'sia..size US or UK i tak tau sgt..tp size Europe rasenye from 38-42

mysarah a dit…

cantik la. i tak suke songket tapi yang ni i suka. hehehe

tapi nape u saiz M? dengki tau. baru ingat nak pinjam. ops sewa :D

Amalina a dit…

mysarah: hihihihi i dulu size L ok..ni berusaha gigih kecikkan size utk my wedding =) n sangat2 happy la bile masuk smule dlm size M..hehehe

btw, if u are really interested, and u dok KL/Sgor, bleh je kite jumpe and u try baju tu. Baju ni pon bboleh tahan besar walaupon size M, coz sy kne pegi kecikkan sket =)

Sha a dit…

k.amy nk sewa jgk...cantek!!;p

Amalina a dit…

bole2..sil punye pasla..bleh kawtim punye =)