Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

samedi 3 juillet 2010

doorgift: finalised

doorgift dah half settled!!! Biiigggggggggg relief =)

so if u guys still remember, my mom planned to give sarung kotak tisu as doorgift to our guests. and as my sis was going to Vietnam, she asked my sis to find it there.but no luck, my sis tak jumpe pon. but she found cotton pouch bag.



sgt murah n sgt sgt chantekk!n macam2 kaler..tp sume soft colors la.. im very much satisfied, thanks kak long =)

so skang, tgh nak carik bahan ape yg nak letak dlm pouch bag tu, here are the opitions:
-gula-gula
-chocs
-slice of homemade fruitcake
-puding

conclusion:foooddddsssssss :D

and i rase sayang sgt nak kasi this lovely nice pouch bag to kids..so im thinking of giving gula2 kpd mereka..so it will be another DIY project: beli kain net, cut it in small square size, letak gula2, then ikat pkai riben (macam org slalu buat utk bunga rampai)..ok tak?


but where can i buy gula2 timbang ye?i mean in bulk.

or beli lollipop macam huda (sgt suke lollipop bentuk love tuuuu)

utk vip yang kat meja beradap, my mom ckp dia ade berkenan something kat SSF. Im not sure wat it is, will check it with my mom bile balik puasa nanti. =)

10 commentaires:

ReYNa a dit…

comelness!hihi.

ReYNa a dit…
Ce commentaire a été supprimé par l'auteur.
Cik Belle a dit…

lawa nyer pouch bag tuh.. i love fooodsss! tihihi

tik a dit…

nok sweets hok muroh beli kat macro.. hok kedai jenis borong2 g2 :D

Amalina a dit…

reyna: thanks =)

cik belle: haaa..nak bag ni, kne la dtg ke wedding sy :D

tik: owh yo ko..nanti ore gi ngita

cik sidah a dit…

lollipops for kids pun ok nyah..lain sket dr yang lain...coz i believe kids love sweets :)

cik sidah a dit…

lollipops for kids pun ok nyah..lain sket dr yang lain...coz i believe kids love sweets :)

Amalina a dit…

itu la..aku pon suke lollipop =)

.:Mrs. Engineer:. a dit…

kt vietnam brg die mmg murh2 gle...mmg sesuai lh nk bg souvenir... :)

Amalina a dit…

mrs engineer: aaa tuh la..sgt murahhhhhhh...sronot sgt bile my sis bawak balik pouch bag tu :D