Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

jeudi 8 juillet 2010

we love pink award

i've been tag


1. Link kepada orang yang bagi award ni

2. Nyatakan sebab musabab anda minat kaler PINK :
no specific reason..sy suke manyak color, and pink is one of them

3. Sejak bila suka kaler PINK :
sejak i TERbeli jacket kaler pink dgn laili

4. Nyatakan 5 barang yang anda paling sayang yang kaler nyaPINK :
1. tudung2 bawal sulam kristal yg mak saye jahit..sume chantek2
2. baju kurung moden chiffon kaler pink yg sy tempah utk engagement cousin sy
3. kemeja kaler pink that i bought few years back yg skang dah tak muat utk dipkai..erk
4. my pink pashmina
5. i just have 4 things..kire dah ok la kan ::grin::


5. Snap gambar anda dengan salah satu barang kaler PINK :

with my pink pashmina =)



6. Tag 5 kawan anda yang minat kaler PINK :
anyone who reads this blog and loves pink =)

8 commentaires:

Cik Belle a dit…

canteknyer view.. amalina, kenapa p blur kan wajah anda yang comel itu? ihihi

Amalina a dit…

i pemalu orang nye..Auwwww ..hihihihi

aha..situ mmg chantek..name tempat: zaanse schans, holland =)

Cik Belle a dit…

ow..berbelit lidah nak sebut. ehehee.. nak sebut pon tak tersebut. wahahaha..

Amalina a dit…

i pon tak reti sebut jugak..hihihihi
but in case u ade pegi sane one day..it is a must to visit this place la, sure tergoda abes =)

missbutterfly a dit…

amalina main nyorok2..ngehehee..bestnye p jln2..uhukk..

Amalina a dit…

hahahhhaa..haruslah nyorokk...
jalan2 best..tp klu pegi ngan our love one sure lagi best

so cik jaja..sile pegi europe for ur honeymoon..nanti i kasi tips camne nak travel kat sane dgn murah :D

Nurulhuda|Adlie a dit…

apesal nak tutop2 muka? ini tidak adil! haha.. but niceeeee view okay, oh.. in my dream je la, hihi..

Amalina a dit…

insya-Allah cik huda dan suami dilimpahi rezeki utk ke sana..amin :)