Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

mercredi 7 juillet 2010

tak tau nak buat thank u tag ..sob

one of my task for this month is to finish the thank you tag..
it is one of my DIY project..but..sadly i dont have gift to be creative.

I created several templates..but NONE can satisfy me =(

here are the templates:


tade pon yg i berkenan..sendiri design..sendiri tak suke..aiyooooooo

already bought the papers tho..


~pening.

4 commentaires:

mysarah a dit…

u ni sama macam i la. susah nak berkenan dengan apa yang kita buat sendiri.

takpe2.. cuba lagi k. u can do it. chaiyok2!! =))

Cik Belle a dit…

kenapa u tak suke ni? i suke je.. hihi

dah ok da ni.. maybe date tu boleh tuka letak belah bawah.. (atas terima kasih)

i suke yang no. 2 (belah kanan atas)

missbutterfly a dit…

http://meeandhiim.blogspot.com/2010/05/thank-you-tag.html

cuba tgk kt sini..kot2 ader yg berkenan..tp semua yg i jumpa simple2 jer..

Amalina a dit…

mysarah: kann...kadang2 bile buat sendiri ni, ade je datang angin tidak yakin tgh kebolehan sendiri..then pening sensorang..hihihi

cik belle: thanks for the opinion, i rase pon yg tu yg paling ok la..tp print out, rs tak ok plak..huhu

jaja: thanks for the link...nanti i usha =)