Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

jeudi 22 juillet 2010

karnival mega sale 2010!

smlm mase balik dari tgk wayang kat alamanda,
sy terpandang banner karnival mega sale yg bergantungan
berpusing2 kepala nak tgk tarikhnye bile..hihihi
seb baek bukan sy yg drive :p

so according to shopmalaysia, karnival mega sale bermula SABTU ni!


24.07.10 sampai 16.09.2010
woo lame la jugak
sorry if sy kelihatan jakun
ni first time i pay a serious attention on mega sale carnival ok
slalunye mmg sale ke idak..if takde bende nak dibeli..mmg tak amik pusing sgt

therefore, i dah kne start hunting for barang hantaran, mostly for him, as mine is already taken care by my sis and his mom.
(owh cepatlahh duitt masukkkkk)
i tak sure if mmg sume barang murah or tidak during the mega sale..
kot2 la kan ade yg naikkan harga n ckp sale..ngeeeee

some questions that i have in mind:
shud i shop now, i mean, this weekend?..maybe barang sgt murah and variety la kan?
or i shud wait tgh2 bulan 8 ke?kot2 mase tu mmg btol2 sale punye?
i wont wait till hujung bulan 8 la, otherwise i panik gile nanti..hahahha

p/s: smlm my sis msg ckp dia dah belikan wallet n belt..murah gile ok..apparently kat bicester mmg tgh sale gile2 punye =) thanks tik, they are handsome =)

6 commentaires:

hana yoriee a dit…

yeay..time utk beli barang2 hantaran..hihi..

Amalina a dit…

hahaha itu lah..kne start mengosongkan poket yg dah hampir kosong :p

tik a dit…

no prob sis.. huhuhuh.. kalu ado gegapo lg nok beli just royat.. cuma shirt tuh la.. kalu demo nok suruh kawe beli sini.. tapi jenama uk.. femes la kat uk.. kat bicester village.. but tok sure kat malaysia org kenal ko dok

kay kamal a dit…

sedih duit JPA da takde masuk da..last was march lpas for 6 mnths...da kering pon duit2 tu..daymn~

PurPLe LaDy AiFA a dit…

i ingatkan last week dh start sale... so dah memborong la barang2 utk rumah baru.. lps abes bayar br tgk banner yg sale start this week, sabaaa je lah~ heeeh

mysarah a dit…

i ni jenis yg kurang percaya pada perkataan SALE. sebabnya ada certain2 peniaga memang sengaja ambik kesempatan time macam ni. naikkan harga sesuka hati then buat potongan kononnya SALE. geram kan? tapi memang tak dinafikan ada yang betul2 murah. tapi tu lah, dah jadi malas nak tunggu SALE. bila jumpa main beli jer :D