Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

mercredi 16 novembre 2011

Hakim (3 month ++)

Gambar-gambar Hakim buat tatapan ( pic yg last tu khas untuk auntie Yaya :P)

Last Monday ari tu buat check up and jab 3 bulan
His current weight is: 7.1kg
His height: 65cm







6 commentaires:

ettyzukhair a dit…

wow...hakim bravo...berat ameer last week naik raya haji dh 6.54kg...xtaulah diz week brape...hakim tetap maintain hensem

Moose a dit…

rambut lebat! and gambar last tu sangat adorable! hehe

dinashuz a dit…

eee chubbynyaaa hakim! dina risau sejak aydan tido mlm x bgn his weight naik 500g je dis mnth... hakim maintain eh weight gain eventho dah start tido mlm x jaga...

Amalina a dit…

etty: huhuhu mase dia 2 month, berat dah 6.25kg :D seb baek doc tak komen ape pasal berat dia..so saye assume ok kot..lagipon fully bf..sepatutnye tade prob overweight, dok?

moose: tq moose =) haa..lambut dia mmg lebat..kuar je dari perut rambut dah lebat..pestu dah cukur botak mase dlm pantang ari tu..huhu

dinashuz: hakim tak berjaga mlm tp dia still menyusu..cuma tak sekerap dulu..dua jam sekali gitu..tp takde la keep awake sampai pagi..lepas menyusu terus tido..huhu

cik yaya a dit…

alaaa handsome boy ni!
tembam nye dia dah 7kg!

macam dah besar sgt budak ni tau.gerammmmmm

fara a dit…

waa semangatttt..huhu
irfan 8 bulan, tp br 7,3kg and 69cm!
bdn susah nk naik mcm ayah dia..huhu