Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

dimanche 3 février 2013

Testing 1 2 3

Try tulis entry pkai my hp pulak. Before this x terpk nak update blog pkai phone. Nak tunggu saya dpt menaip di komputer di rumah, jgn harap le sbb Hakim doesnt allow me to seat even close to my pc. Tercebik2 menangis (tp tade air mata kuar.. Drama king sungguh)

But leceh jugak nye nk menaip gune hp ni. Kecik benor. Anyhow, i'll my best. Sbb byk sgt nk update., nk share. Dlm list kepala saya adalah:

  • Legoland (we went there last werkend)
  • Progress Hakim
  • Playgroup 
  • Early child education dan kepentingan utk stimulate skills anak.


In fact, we were just came back from playgroup. Hakim still nangis during the session, drama king kan, mmg dia x suke dipaksa dan terlebey manje dgn saya, but at least ade aktiviti yg dia enjoy. Time tuh terus lupe umi dia kat mane, dgn suara girang dis bermain. Phuhh seriously sgt happy dgn his progres.

Nanti saya cite details ye. Till then, bubye!


Aucun commentaire: