Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

mercredi 1 septembre 2010

update tak merapu: igauan veil

ok..sy still tk decide lg nak pakai veil mane utk akad nikah, bole?hahahha
lagi 9 hari..tp veil masih tak setel.adoii..pening2.

mule2, i mean awal2 dulu..ingatkan nak tempah veil nikah ngan KV
but then, bile sy decide utk tempah sendiri songket utk bersanding
sy tuka plan..nak tempah dua2 veil ngan KV
tp disebabkan kemerosotan ekonomi yg dialami diseluruh dunia
so sy just tempah veil (n tambah tudung plak) ngan KV..hahahha

pestu sy ingat nak sewa je veil nikah ngan bridal yg buat pelamin tu
tp ehemmmmmm veil dia kurang menarik..yg kaler cream pon nampak dah comot n kusam je (or mate i rosak kot ari tu)
pestu i tot nak singgah beli kat jalan TAR
and till now tak tersinggah2 lagi beli eventho dah beribu kali pegi sane bulan ni
(ecehhh beribu kali kunun)

memandangkan skang jln TAR sesak gile
and sy pon takde mase dah nak singgah..i think i just have to sewa veil bridal tu
tp before im going back to kltn
nak jugak tanye this Q:

ade tak any of u yg ade veil kaler cream/gold yg bleh i sewa/pinjam? =)


haiii..lagi 4 hari nak balik, baru terpk nak tanye soklan cemni kat blog..haha

8 commentaires:

missbutterfly a dit…

std la kt bridal tu msti yg lama2 jer kot..veil aku mau?hahaha..

cik puan tya a dit…

babe, nk pkai for nikah ke ape? kalo for nikah, i have one la creme-ish gitu. i buat ngan KV. u boley tgk kat my blog entry (i rs ade) heheh

Cik Belle a dit…

veil jaja lawa! shuke.

Moose a dit…

ashylla wlt ade sewa veil mase tandang dia. but it's very long veil. you can check it out at her blog

Sha a dit…

kaler oren ade k.amy ;p
beli nk tunang ari tu skrg da xtau nk btpe..bt kngn je huhuhu

PurPLe LaDy AiFA a dit…

x de la amalina.. kalo terstumble kat mne2 blog yg ade sewa veil nnti i bgtaw u.. hehe

Amalina a dit…

jaja: veil yg mane?yg bertunang ke?chantekk i likeee! tp takut kaler tka match :(

cik puan tya: i dah tgk ur veil kat ur blog..it is off white or cream? nanti i contact u ek

cik belle: i like it toooooo

moose: yg wlt tu panjang sgt...susah aku nak bersimpuh karang..hihihi..but dem it is gorgeous

sha: hihihi oren tak match la dear

aiga: ok thanks dear

missbutterfly a dit…

yup..yg bertunang punye. tp kaler cam koko/gold gitu kot..cube ko usha2 kt blog aku.hehe