Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

lundi 15 novembre 2010

dari bangi ke kota kemuning

ohh la la la la!

saya telah mengabaikan my blog for almost..err one month? more or less
sorry guys..i was super duper bz during the weekends
time weekdays plak..mmg nak sgt usha2 n bloghopping kat blog korang
tapi..since tak tau bile suddenly semua pic yg ditampal diblog tidak lagi boleh dilihat
kne block oleh org IT kat opis ni
geramm gilee tauu..sampai lani sy tak dapat menatapp muke puan nawal yg comel itu kat blog diaa
nak je sy report kot org IT
tp kantoi plak karang sbb asik bukak b2bs blog, tak buat kije..hhahhhahha

anyway..i was bz because

1. my in laws datang two weeks ago because family pak sedara kepada my hubby nak pindah gi jeddah, dan jugak adik kepada redzuan nak pindah umah

2. the next weekend, his grandma pulak yg datang..menghantar anaknye utk menunaikan haji..at the same time..i started pindah umah..so kemas2..and slowly angkut mane yg patut

3. last weekend...pindah2 lagi..penatt woooo

4. this weekend..balik kampung for raye la opkos

5. weekend after weekend raye: bz unpack barang..kemas umah lagi

6. next next next weekend: bz utk preparation perkahwinan adik pulak

voila aktiviti saye untuk bulan sebelas ni dan planning utk bulan doblas..
so if blog ni kembali sambung tido, harap maklum la ye..huhu

each time saya tgk jemputan kat blog b2bs utk ke kenduri kahwin, terase nak pegi..but i just didnt have time..sorry guys..n skang ni pon jarang sgt bukak blog.

seb baek i already rsvp kat wedding jaja =)
ade sape2 lagi pegi?

2 commentaires:

missbutterfly a dit…

ngehehe.patut la senyap jer...gud2..cik belle pegi! harz pegi!

kay kamal a dit…

gle bes g jaja's.come to mine too! 27.11.10 at bangsar. hehe