Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

mardi 18 octobre 2011

Kembali bersiaran..insya-Allah

Hi guyss (tiru gaye ceo company saye..hehe)

dah lame saye tak berblogging kan?hihihihi
sorry mate..takde mase and takde mood actually
ari ni je baru terdetik hati nak buat ticker utk hakim dan jugak update blog

to new mommies yg saye terlepas nak wish sejak ramadhan ari tu lagi
congratulations to u!!!
i still follow blog2 korang..just bace je la..nak mengomen mmg tak cukup tgn utk menaip..hihi

introducing my lil prince:

muhammad amirul hakim (muhammad pemimpin yg bijaksana)
dob: 1 august 2011 @ 1 Ramadhan 1432H
pob: Darul Ehsan Medical Center
weight: 3.56kg

his latest picture, taken last Saturday..owh his current weight is 6.25kg! hehe
skang sgt very the talkative..malam2 tanak tido..slalu ajak umi & walidnye borak sampai kol 3-4 pagi..huhuhu

9 commentaires:

Ajan a dit…

Hye hakimmmm~~ comell n bambam la awak nih!! Suh uni sll update yek psl awk!!! Kiss sket!

cik yaya a dit…

handsome boy!!!
haaa...ada pon yg lagi bam bam dari Aassim.lol.

warghhh geram nye nak gigit pls.
aassim pon suka bercaaaaakaaaappppp PUKUL 3 PAGI SAHAJA.bolehh?

~YUN~ a dit…

welcome back mummy!dpt gak yun tgk pic hakim!=)

Amalina a dit…

auntie ajan: hakim will make sure umi update blog..dah dua tiga entry dah umi hakim type..tak postkan je lagi..hihi

yaya: hahha..aassim lagi bam bam la..geram tgk pipi and matenye yg membulat iteww..pandai btol dia tgk camera..aassim suke borak pepagi bute jugak ke?aku ingat hakim sorang je..siap pk hantu mane lee yg nak berkawan ngan anak aku ni..hahha

yun: tq yun..hhehhe ni baru ade kelapangan dan kekuatan untuk blogging..harap2 dpt maintain macam dulu..huhuhu

Sha a dit…

Besar dh hakim..encemnyee!!

Amalina a dit…

auntie scha: hakim tak sabar nak main ngan cousin baru..dah le gurl..kena berebut ni..karang abg areef dpt tekel dulu..hihihi

PurPLe LaDy AiFA a dit…

ouuuuh, finally ade update dr amalina! Hehe. Tembammmmm nye hakim ni.. Hihi

Amalina a dit…

hi aifa..hehehhe umi hakim ni cuti panjang dari blogging sbb nak jage hakim :p

happy pantang ye=)

fara a dit…

welkam back semy!..
ensem sungguhhh baby hakim nihh..tak gaya baby 3 bulan..hehe