Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

lundi 18 octobre 2010

majlis kesyukuran

after one month and one week..baru saye berpeluang nak tempek pic majlis kesyukuran kami..boleh?hihihi sorry for this late entry.


flower gurls..the dress were made by my mom (on ur right side, pakai jubah hijau)
handbouquet flower gurl pon buat sendiri jugak..sy beli banyak sgt bunga..so banyak sgt lebey..huhuhuhu


with pengapits: acik n adik mimi


errr wat can i put as caption?ermmm..sila fokus kat handbouquet saye buleh?hahaha


kat pelamin: just duduk utk bace doa n ambil gambar..takde renjis2 yeay!!



meja beradap: simple jeh..bunga tu sdn bhd..and can u notice the pomander balls? :D btw..itu napkin pon sendiri buat..my colleague yg jahitkan :D


just wanna show the details of my tudung and veil: both were from KV..she had prob to make a net veil for me..sbb slalunye dia pkai chiffon kan..huhuhu..and i requested lace patching as well..
ps: si kecil berkata, tudung tu cam knal tak?hehehehehe
btw..i love this makeup
(sile jgn komen pipi yg tembam itu tau!)


kawan2 skolah..actually ni baju kedua that day..my hubby requested utk tuka baju sbb tak tahan dah pakai songket..panas katanya..huhuhu..this dress..saye sewa ajek..tak mampu nak tempah..muhahaha


so baju tu jadi baju utk potong cake..eventho tak plan pon..huhuhu..actually sewa baju ni datng skali ngan pelamin..in that package yg saye amik..sy dapat 3 pasang baju..satu tu mmg saye nak utk bertandang..lagi dua tu..saje2 je amik utk cantikkan gambar

btw..itu wedding cake saye..tiga tingkat without the tingkat..hehehehhe
sume homemade..and cousin2 sy yg kecik2 tu..ya Allah..dok kerumun cake ni sehingga merisaukan saye..takut tumbang ke ape..tapi reben dah ade yg tercabut..bunga2 pon dah dicuit..and diorang tak henti tanye bile nak potong cake..huhuhu

7 commentaires:

ElyaElmo a dit…

congrts dear!! kietr baruu tauuuuu :D

Squarecut Ring a dit…

dear! g amek award kat my blog ye. hehehe

Amalina a dit…

elyaelmo: thankss dear. =)

scr: okie dokie. thanks ek

afraliza a dit…

congrats!!!

missbutterfly a dit…

beb..mana gmbr lagiiii?? tak cukup laaa

Amalina a dit…

hihihi bleh ke letak gambar ko mek?
nanti pic bertandang aku letak laen kali..blum dpt seru utk bercerita..huhuhu

si kecil a dit…

selepas 2 bulan baru perasan gamba2 ni. haha..tantek!