Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

mardi 21 juin 2011

40 days..

Another 40 days to go..phewww..time flies very fast..kan?

I remember last year, I did the countdown to become mrs redzuan

And now I am counting days to meet mr Redzuan junior..hihi

My bump has became bigger and I easily get tired everyday

His kicks and movements are wonderful touches, and I am pretty sure that I am going to miss them..owh my

Ok here are a few updates:

My checklist : I tambah satu lagi which is sticker for bottle milk storage..hehhe..setiap bottle tu kne tulis tarikh dan waktu kite express the milk..so have to buy stickers mommies =)

For those who are concerned with her aurat during delivery.. I suggest you to discuss it with your gynae along with your birth plan..I first thought, by having a women gynae, I already secure my aurat..but unexpected happened to my friend where her anaestethist was a man..so utk mengelakkan ianya berlaku..try request awal2..but if tak dapat nak buat camne kan..huhu..but do read these articles : article1 & article2

I just saw some pictures of people that I know who are currently in Paris..and I almost had tear drop..owh my god..i didn’t realize I miss the city that much..hope I could bring my hubby there..amin.

4 commentaires:

fara a dit…

jom..jom..lg 2 tahun nak?heheheh

nway, aku tak bli pun sticker..aku just guna masking tape je..hihihi

missbutterfly a dit…

ha..countdown mcm nk tawen dah..hehehe..gudluck mama!! insya Allah semua ok!

Amalina a dit…

fara: jom jom..serious rindu sgt kat france..especially grenoble..i would like to have un panini au saumon tomate mozarella and une tarte au poire et chocolat plsss..

jaja: hahaha itu la kan..countdown mcm nak kawen..nerveous pon cam nak kawen..thanks for the doa =)

Sha a dit…

Sy pn nk ikot gi paris hehe