Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

mardi 24 août 2010

17 days to go mood

mood 2: ceria

i finally managed to settle a couple of things:

  • doorgift utk meja beradap: done
  • bunga pahar: 50% dah siap
  • barang utk gubahan hantaran my side: dah beli, tinggal nak buat aje
  • flowers utk gubahan hantaran: ordered! yes, finally i changed my mine and decided to use fresh flowers utk hantaran..kak tik..hellppppp =D
  • hantaran: completely done!!! yeayyy!! last Sunday, pegi cari seluar utk cik abang =)
  • met photog: also done!! finally managed to meet him, and we briefly updated him wat type of pic and scenery that we are looking for.
  • anta baju nikah utk altering: done!! tp sakit ati ngna makcik tailor yg tak puas hati i nak kecik kan baju tu..dia siap cakap..i kurus sbb puasa je..after i kawen nanti sure gemuk balik..tak padan la baju ni nanti..hello makcikk..ade sy kesahhhhh???? ::geram::
  • distribute invitation: almost done! =)

13 commentaires:

mysarah a dit…

tinggal 17 hari jer. OMG!! :D

chaiyok2 dear

Amalina a dit…

itu lahhh.. OMG!! huhuhuhu
thanks mysarah =)

missbutterfly a dit…

aku nk komen yg ceria jer lah.hahah..yay! 17 hari lg..meaning more or less 2weeks la dih..debar dok?
ko nyer kad xsampai2 lg ni..mmg snail mail sungguh.hari2 aku bkk (check) postbox umah aku.hahaha

Amalina a dit…

ehh jaja..biar btol ko tak dapat kad lagi??org lain dah dapat last week lagii!!!

esok aku pos yg baruu =)

debar ko dok?dok lansunggg..mek bz gilo weh

Sha a dit…

yeayy k.amy dh nk tawen ;p insyaallah sha pgi..kad k.amy da smpai..siap smpai umah jiran sblh n diorg dh buka (gara2 handwriting yg begitu unik) hehe chaiyok2 k.amy!

tik a dit…

cik amy.. huhuh takpo.. nanti kito gohead gostan pasal fresh flowers tuh.


pasal nok kecik kan baju.. saing kawe lagi kelakar.. dia tempah baju utk dinner.. pastu.. mok cik tuh sealoh buat besar.. so dia pergi kat tmpt mok cik tuh balik... oyat nok kecikkan.. mok cik tuh siap bag tazkirah free kat saing kawe.. oyat tok molek pakai baju kecik.. hahahhaha.. bengang gilo saing kawe maso tuh..

Amalina a dit…

sha: yeay yeay sha dpt dtg =) i wish wan cud be here too with us..btw kad sampai kat umah jiran?mengapekahh?i tried hard to write in malaysian style, not in french style..but tak menjadi la nampaknyee..huhuhu

Amalina a dit…

tik: hahaha tuh lah..kno pakat gohead la kito..huhuhuhu

ore segho tuke jahit tu malas nok bukok baju n jahit smula..sbb tu dio bui ceramoh tu..maco hok ore la..terbakar jah bilo dio kato ore gemuk bilo lepah nikoh..huhuhu

PurPLe LaDy AiFA a dit…

xlama lagi tue.. best nye! heheh. hampeh makcik tailor tue. i pe nah jugak dapat kata2 sebijik mcm tue, sabo je la.. pemalas nak kecikkan ckp je la kan? lps tu x mo anta dah kat tailor melayu. mhuhu

Sha a dit…
Ce commentaire a été supprimé par l'auteur.
Sha a dit…
Ce commentaire a été supprimé par l'auteur.
Sha a dit…
Ce commentaire a été supprimé par l'auteur.
Sha a dit…
Ce commentaire a été supprimé par l'auteur.