Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

mardi 17 août 2010

napkin

sy tgh mencari napkin table, plain, kaler kuning cerah (bukan yg kuning tok sami punye tau)
but to no avail..sape tau mane carik aaa?pnat dah panjat parkson, jusco, sogo, tapi tak jumpe2
aihhhhh
i ingat nak pegi jenguk home & living kat OU..tp jauhh la pulak rasenye
agak2 ade tak kat situ ek?
i need lebey kurang 15 pieces utk meja beradap.

on the other hand, utk lipat napkin tu, sy nak ikut seperti gambar dibawah
macam nehh..simple je..bukan bentuk angsa segala..



utk tahu cara nak melipat, sile tekan source
kat situ ade dia ajar step by step
menu card nye pon chantek
but i dont think i will put it..maybe just letak fork n spoon instead

p/s: mekap setel!yeay! tq jaja for the tips =D

3 commentaires:

missbutterfly a dit…

dh cari kt ikea? eh..tq2 xnk la..blanje aku cpt!hahahaha..kidding!

Amalina a dit…

ya Allah..tak terpk lansung kat ikea..hahaha..ok2..aku try buat lawatan mengejut ke ikea

eh opkoss aku nak belanjee..on the 12 September ek =) siap ngan ole2 aku kasi tauu..hhhahhhaa

mysarah a dit…

eh u kawen after raya eh?