Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

mardi 3 août 2010

entry gelabah

well well well..sy asik dok tgk Nawal dok countdown bape hari lagi dia akan jadi isteri mithali (chewahh), so sy rase terpk jugak nak kire berape hari lagi sy ade utk THE preparation

of course sy ade daisy path that keeps reminding me about my big day..
where i realise that i have one month one week and one day to go..phewww
rase lambat lagi kann...puasa pon blom lagi
puasa ganti dah?haha

but then, i tried to figure out how many days exactly that i have..
so sy try kira2 pkai jari..errr the number that i got was unbelievable..terkejut badak
terus kire kali ke dua, still got the same result..
tak puas hati jugak, sy google2 days countdown counter..and it gave me same figure!
sy ade 38 days lagi!!! it is definitely less than 40

rase cam cepat la pulak..n terus gelabah pk ape yg blom saya buat lagi
and listed down bende yg sy plan nak buat, n yg harus sy buat
nerveous tetibe sampai nak tido pon payah (antuu btoll)
am i prepared for this? i mean for the big day? and for becoming a wonderful wife, and then a wonderful mom? erkkk ok stop thinking..nanti lagi meracau2

tukar topik

as for today, sy nak pegi jumpe zaza kat ampang mase lunch hour
she emailed ckp baju nikah dah siap..yeay!
so agak2, from cyberjaya to ampang (precisely ampang point)
how long will it take?one hour?
dem..harus mengulor lagi..sape nak ikut? ;)

3 commentaires:

NahWaL a dit…

HAHAHHAHA (gelak jahat). kau jadi isteri mithali dulu, baru aku jadi. HEHE

missbutterfly a dit…

haha..cyberjaya to ampang? mau 2jam gak pegi balik.ikut mex highway! btw..jgn meroyan.hehehe..byk lg benda nk setel kan? nnti sape nk setel klo ko meroyan? haa!

Amalina a dit…

nawal: ko kawen selang dua minggu dari aku..hahhaa

jaja: yup..dua jamm, lalu ikut mex, mmg pantas..tp masuk je jalan ampang..erk..aku tak terpk plak pasal sape nak setel if aku meroyan..hhahahha good point there!