Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

mercredi 27 avril 2011

Set Tilam Kekabu utk baby

korang cari set tilam kekabu utk ur newborn? kindly check this website: BantalKabu
Affordable price and sgt sweet!

saye berkenan yg ini: comell!

3 commentaires:

~Yun~ a dit…

ooo,sweet giler kaler die..yun pn tgh cri tilam kekabu,tq dear for sharing! =)

jihan a dit…

comelnyerrr...bantak kekabu mesti selesakan dari bantak biasa tu...betul jugak kener beli bantak kekabu ney...thanks sis sharing..;)

Amalina a dit…

yun: welcome..sharing is caring =)

jihan: aa..ni tilam utk baby baring2 kat floor bawah..rumah dua tingkat..so kat bilik tido letak babycot..kat floor bawah letak tilam ni ..senang nak angkut bawak balik kg ke ape..hehehhe..tp ingat nak beli playpen same..hahha tamak btol..semua nak rembat :D