Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

vendredi 29 avril 2011

Moms Baby expo at Mid Valley (6,7,8 Mei)

the most waited event for this year!!
as I didnt went to Pureen warehouse sales
and the baby expo at stadium melawati this weekend has been postponed =(

i already more or less finalized my list
searched the normal price for each item..so that i cud compare with expo price
booked Cititel..double confirmed my reservation..(kalut sungguh)
checked my plan for that particular weekend
and i think..i am ready!yeay

tp seminggu lagi lee..hahahha
sunggug tka sabar nak shopping
harap2 this expo wudnt disappoint me

btw..i tried to find out the list of vendors
senang sket nak aim booth mane nak kne serang kan..hehhe
but i cud only find this poster


juling jugak mate nak tgk name2 yg ade..kecik bebenor
yg sure Avent tadok! =(
yang ade seperti Pigeon (utk Yaya), Medela, Little Bean, Pureen (dan sile julingkan mate anda utk check sendiri..hehhe)
kedai2 pon ade join gak..like bbstore, my dear, modernmum, tinytapir hehhe
sesape yg nak buat stock bio-oil tu..bleh le dtg..sbb booth bio oil pon ade..sure dia kasi rega diskaun dak?

posting emo: tgh hangin ni ekceli..if u guys nak bersecret..dunt shut-shut if front of me ok..it is RUDE!! use skype, email or any other means..poyo nak berahsia..pestu dtg berbisik2 dpn aku..*****

9 commentaires:

ettyzukhair a dit…

u..agak2 murah x if nak beli breastpump time2 cmni..hm one more thing tkot xsesuai plak..peninglah asik tgk harge kt on9 store..hehe..u beli pump ape eh???

mommie yuyu a dit…

bestnye kalo dapat pegi..yuyu jauh kat trg ni..

jihan a dit…

wahh!!..memang ditunggu2 ney..pureen terlepas kt stadium melawati pon betul ker pospone??..konfem ker..huu..sodih..;( paper pon hopefully yg ni dapatla g kan..;)

Amalina a dit…

zetty: i pon tak tau harga breastpump berape..tp i ingat nak beli yg package skali ngan breastpumps bags, cooler bags n icepacks..i saw susuibu.com pon join..harap2 dia ade offer yg menarik la..huhu

rite now i dah ade avent manual (thanks to my sis) ingat nak beli yg electric punye..tp tak sure if nak beli skang or after pantang..klu harga mmg rendah gile..beli skang je kot..mula2 aim medela FS..opssss..tp harus le tgk jugak budget hahahha..so spectra3 wud be nice dah kot..tak pon ameda

Amalina a dit…

yuyu kat kemaman kan?sempat jee dtg sini..sambil2 bercuti and exercise tour shopping complex..org kate klu banyak berjalan..bersalin senang :D

Amalina a dit…

jihan: ahaa sgt ditunggu2..tuh laa..kecewa btol bile expo yg kat stadium tu postponed :(

cik yaya a dit…

wei kt mjlh pa&ma ado lah iklan expo ni.keke.bru aku igt.besau lah sikit kalo nk tgk vendors tu.

yg july nye expo tu mmg beranak teros kt expo,semua vendor wajub bg hadiah haha

bju raya mak ngn ayah nye dah ado.siap anto beding tak tahannnn HAHA.tggl bju raya baby je takde.keke.aku beraya kt rumah jelah tapi.feeling2 kan.dah lah tak puasa,nak raya.kahkah

~Yun~ a dit…

yun pn xsaba nk g!!kalau terserempak tu kte hi2 la ek..hehe~

mommie yuyu a dit…

ha ah,yu kat kemaman la..alar, jauh la nk pegi sana..bajet ..nnt total cost jadi mahal pulak brg2 baby tu...huhu..cuci mata je la nnt