Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

vendredi 6 mai 2011

quick update.

  • alhamdulillah, dah masuk 28 minggu, which is dah 7 bulan.

  • dah beli set bersalin NR..pagi2 datang opis terus order kat NR4u..as expected, rega dia RM240. sat agi nak gi amik kat equine.

  • ari ni dah start moms baby expo..kaki ni terketaq2 nak pegi mengulor ke midvalley..sungguh tak sabarr..tp hubby ckp kite pegi ahad nanti ye yang..erk!

  • yes..due to personal matters, plan utk weekend ni kne tukaa..no longer overnite stay kat cititel..and kami hanye dpt pegi ke midvalley on Sunday..plss jgn la barang abis ke tadek ke..and I want goodies bagss plss (cam takde harapan nak dpt )hahhha

  • owh esok ade appointment utk detailed scan..my last attempt..klu tak dapek2 jugak..mokcik nak merajuk tanak buat detailed scan dah..bulehh?hahha

  • and esok nak poei jumpa mokcik jaja..nak collect something that I have been longing for so longg..tgk facebook dia je sure air liur meleleh..eeeeiiii comot btol..

ok nak start nak buat kije (iyo la tuh)..bai.

5 commentaires:

~Yun~ a dit…

amalina,samela kite da 7 bulan..peyut sti makin comels kan?kalau pegi expo ari ahad,untung2 dpt clearance price sape tau..hehe~

take care dear! =)

jihan a dit…

jihan insyaAllah pergi esok!!..rasa tak sabarkan..huhuhu..;p

missbutterfly a dit…

ala...bakpo tak jadi babymoonnn??? esk nkgi scan la ni..all the best! blh tau gender la? ko tau doh?? btw, order sudah siap!!

Amalina a dit…

huhuhu ado hal yg tak dapek di elakkan..huhuhu..gender dah tau, insya-Allah boy =)

Amalina a dit…

yun: saye pegi smlm..jumaat mlm..hihihi

jihan: mmg rase tak sabar sgt..eventho dah pegi pon rase nak poei lagi..hihihihi