Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

jeudi 5 mai 2011

Set bersalin (but i prefer to call it as set berpantang)

Salam guys

Have you decided on which set berpantang that you gonna use? Frankly, I didnt do a lot of research on which set is better..sbb lain orang, lain effectnye kan..and currently, dah berlambak2 set berpantang yg ade kat pasaran..however, my bff and my SIL recommend me to buy set bersalin herbanika Nona Roguy.



Dalam set ni ade:

* PhytoNatal - dalam bentuk tablet untuk dimakan (90 biji)
* Akar Herbanika - dalam bentuk paket dan perlu dicampur air untuk diminum (10 paket)
* Minyak Herbanika - minyak sapuan pada perut, pinggang dan badan (100ml)
* Herbanika barut - sapuan pada perut dan pinggang (60gm)
* Uncang Cuci Herbanika - untuk jagaan kebersihan dan kesegaran wanita (10 paket)
* Herbanika Lulur - untuk menyental kulit, kehalusan dan kebersihan kulit (100gm)

Harga bukan ahli: RM365
Harga ahli: RM300 hehehehheehe
quite expensive rite? so mule2 saye decide nak pilih mane2 yg penting je..which will cost me somewhere around RM 243 for minyak herbanika, phytonatal and uncang cuci herbanika. Ok lah..jimat skett..

But yesterday, I received a notification email from nr4u ckp esok diorang akan buat sale sempena hari ibu. 20% less tau. so set ni akan jadi rm240!!! i likeee!!

TAWARAN HEBAT SEMPENA HARI IBU!!!

Inilah saat yang ditunggu-tunggu sejak sekian lama. Sebagai menghargai pengguna setia produk NR, pihak pengurusan Portal NR4U ingin memaklumkan bahawa satu jualan khas Sempena Sambutan Hari Ibu akan diadakan pada hari JUMAAT 6 MEI 2011 untuk tempoh 1 hari (24 jam) sahaja.

Lawatilah laman Portal NR4U di www.nr4u.com.my untuk menikmati diskaun 20% DARI HARGA AHLI bagi setiap produk NR yang ditawarkan.

Terma dan syarat:

a). Tawaran ini adalah sah untuk transaksi dan pembelian di laman Portal NR4U sahaja.

b). Tawaran ini terbuka untuk pembelian di dalam Malaysia dan di luar negara.

c). Tawaran ini hanya sah untuk pelanggan-pelanggan maya yang telah berdaftar di Portal NR4U sahaja.

d). Semua pembelian secara offline haruslah dijelaskan selewat-lewatnya pada Isnin 9 Mei 2011 sebelum jam 12.00 tengahari untuk memudahkan pemprosesan tempahan. Sekiranya sebarang maklumat dan bukti pembayaran tidak diterima dalam tempoh yang berkenaan, status pembelian akan dibatalkan secara automatik. (Sila berhubung dengan pegawai kami Pn Noor Aiza atau Cik Akhma di talian 03-8942 5304 sekiranya memerlukan penjelasan dan bantuan)





So for those yg nak beli n pkai set bersalin nonaroguy, kindly register jadi member kat nr4u..jadi ahli maya je..rm0.50 je kot utk pendaftaran (dah lupe)..and hari jumaat..kite pakat2 beli set ni ek =)

btw kos penghantaran adalah:
  • RM 10.00 Semenanjung Malaysia.
  • RM 15.00 Sabah / Sarawak


p/s: saye bukan stokis/agent NR..ni first time nak try pakai jamu tau..hahha

2 commentaires:

mommie yuyu a dit…

mcm bagus ni..nak beli ke tak eh? mama beli x?

Amalina a dit…

saya insya-Allah beli..mmg plan nak pkai NR =)