Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah, jadikankah dia sihat dan sempurna, berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah, panjangkanlah umurnya, sihatkanlah badannya dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis, dengan berkat Nabi Muhammad SAW dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam

lundi 21 juin 2010

Sarung Kotak tisu

last weekend, my whole family gathered at vistana hotel, in Kuantan for my cousin's engagement.
we had a wonderful time and delicious food as well..owh breakfast kat vistana sungguh tak sedap..tak manyak choices..tp we all had great dinner kat restoran marina di tanjung lumpur..ketam goren telur masin dia mmg sedap gile =)

btw, alang2 everybody was there, we managed to have a brief meeting about my wedding
and i am very thankful to those yg nak sponsor sedikit sebanyak utk wedding sy.
btol2 terharu ok =)
and utk doorgift, my mom ckp dia nak kasi sarung kotak tisu..and sy setuju aje dgn cadangan mak sy itu..
lg pon, i ade terbace ade one blogger yg pegi wedding kwn dia n dpt sarung kotak tisu as well
but i cant find her blog..tak ingat lansung bace kat mane
does anybody remember or read her blog?i ingat nak email tanye where her friends bought the sarung and ask the price as well (if she doesnt mind sharing)
or maybe ade sesape tau mane nak beli sarung kotak tisu yg chantek n murah?nanti habaq mai ekk..thanks

4 commentaires:

NahWaL a dit…

nice idea babe, im sure banyak leh carik nanti once u go hunting. nilai 3 mana lagi haha.

kalau g china sana murah2 gile. try survey ticket? haha.

i beli kotak dari china, harga RM1, santek okeh, tu harga malaysia. kalau beli dari sana terus less than rm1.kotak tu bulat, besar gak. kat china banyak kan dia gune sarung kotak tisu yang macam kain kilat2 tu

Amalina a dit…

itu lah..i will drag en tunang to nilai 3 ari ni, rite after office hour

nk gi ke china?aiyoyo..nak gi bandung pon skang i rase tak mampu..hahahahha

tp my sis is going to vietnam next week..mmg mintak dia tulun cari kat sane jugak..cume nak survey la dulu kat sini..kot2 lagi murah

NahWaL a dit…

wah good good. tak perasan komen ni. hmmm.

still a lot of time to go hunting kan? i leave it to my mom, dia kejap2 nak tukar, leteh tau huhu

Amalina a dit…

hahahha same here..

my mom yg decide ape yg nak dikasi as doorgift..mule2 nak kasi bekas telur..nk keep traditional gitu..then tak jadi..nak beli satin pouch bag plak..n now sarung kotak tisu..hihihihihihi